10. Noć kazališta pun pogodak u kulturnom životu Đurđevca


Ponedjeljak, 19. studenoga 2018.

I ovogodišnja Noć kazališta u Đurđevcu pokazala je da Đurđevac ima publiku za kazalište, da je ona željna kazališnih sadržaja i da Gradsko kazalište Đurđevac nije pogriješilo u odabiru predstava.

Noć kazališta dio je projekta Europska noć kazališta, jednodnevne manifestacije posvećene scenskim i izvedbenim umjetnostima.

U subotu 17. studenog 2018. u Đurđevcu je održana X. Noć kazališta na kojoj su gostovale predstave Petar Pan Male drame Gradskog kazališta Đurđevac, Krčma Sinjskog pučkog kazališta i Ocat i sin u izvedbi Zlatana Zuhrića i Tina Sedlara.

U odličnoj večeri punoj smijeha prilagođenoj svim uzrastima uživalo je više od 700 zadovoljnih posjetitelja. Bila je ovo jubilarna 10. Noć kazališta na kojoj je ove godine bio uključen rekordan broj gradova i mjesta, čak 54 i to na području cijele Republike Hrvatske.

U Đurđevcu se Noć kazališta održala petu godinu za redom u organizaciji Gradskog kazališta Đurđevac i Gradske knjižnice Đurđevac, a zadovoljni organizatori se vesele i idućoj Noći kazališta koja se tradicionalno održava treći vikend u studenom svake godine.

Više na: http://www.noc-kazalista.com/