3. Picok kup: Taekwondo klub Borik Đurđevac osvojio 5. mjesto u ukupnom poretku


Ponedjeljak, 5. studenoga 2018.

U organizaciji Taekwondo kluba Borik Đurđevac u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac ovaj vikend održan je veliki Taekwondo turnir 3. Picok kup na kojem se je okupilo 204 natjecatelja iz 20-ak klubova iz cijele Hrvatske.

Svečanom otvorenju nazočili su gradonačelnik Hrvoje Janči, Dajana Milodanović ispred Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca, župnik Marko Rac, brojni roditelji i ostali gledatelji, te zastupnici sponzora.

Najmlađa članica Borika Petra Grivić proglasila je službeno turnir otvorenim. Uz vrhunsku organizaciju, svi natjecatelji su dobili poklon pakete, a svi klubovi zahvalnice na sudjelovanju. Na turniru je bio i aktualni svjetski prvak i višestruki prvak Europe i sudionik olimpijskih igara u Riu Filip Grgić.
Na turniru su za Borika nastupili: Monika Majnović (2 zlatne medalje kreativne i standarne forme), Petra Grivić (zlatna medalja kick), Betina Čokić (borbe srebro i forme), Petra Hrlić (forme srebro), dok su u borbama srebro osvojili Izak Valentin Lenardić, Borna Čokić, Malia Milodanović i Martin Gregurić.

Ovom prilikom Borik se pokazao kao dobar domaćin te je osvojio pehar za peto mjesto u ukupnom poretku.

Nakon odrađenog službenog dijela turni dio natjecatelja je posjetio utvrdu Stari grad i deve, naše najpoznatije stanovnike u Hrvatskoj Sahari.