5 medalja za karatiste


Ponedjeljak, 21. listopada 2013.

Na Međunarodnom karate turniru "Maribor Open 2013." Ema Juričić osvojila je dvije zlatne medalje u dvije kategorije (mlađe učenice +30 kg i učenice -35kg), dok je Vilim Muršić osvojio jednu zlatnu u kategoriji juniora i jednu brončanu medalju u kategoriji kadeta, a Fabijan Muršić jednu srebrnu medalju u kategoriji juniora.

Na turniru je sudjelovalo 40 klubova sa ukupno 300 natjecatelja iz 5 zemalja (Slovačka, Srbija, BIH, Slovenija i Hrvatska).

Ema je u kategoriji mlađih učenica pobijedila dvije predstavnice Slovenije sa rezultatom 8:0 dok je u kategoriji učenica u polufinalnoj borbi pobijedila predstavnicu iz Pazina sa 2:0, a u finalnoj borbi predstavnicu iz BIH isto sa 2:0.

U polufinalnoj borbi Ema je nezgodno pala na ruku i ozlijedila se, ali unatoč tome je nastavila borbu i pobijedila čime je izborila plasman u finale u kojem je pobijedila predstavnicu iz BIH i osvojila prvo mjesto.

Vilim je isto tako bio odličan u svojim nastupima te je osvojio jednu zlatnu i jednu brončanu medalju.

Ujedno će se sljedeću nedjelju u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu, s početkom u 9:45., održati 4. međunarodni turnir "Đurđevac Open 2013.", pa Karate klub Đurđevac poziva sve građane grada Đurđevca i okolice da dođu podržati naše natjecatelje. Ulaz je za sve besplatan.