A je to: Čarobna kuća djeda Božićnjaka otvorila svoja vrata


Subota, 8. prosinca 2018.

Udruga A je to organizirala je javnu Božićnu radionicu na kojoj je ugostila učenike Osnovne škole Grgura Karlovčana, učiteljicu 4.a razreda Vesnu Šijak, članice Udruge žena Kalnovčice, roditelje i sve zainteresirane posjetitelje koji su na ovoj kreativnoj radionici mogli izraditi orginalni božićni poklon ili ukras i ponijeti ga kući.

Suorganizatori ove radionice bili su prijatelji vilenjaci: teta Kristina Legradi iz Dječjeg vrtića Zrno, Virje koja je radionicu vodila pletenjem zvjezdica i borića, Ivanka Vusić iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke te volonterke Crvenog križa Đurđevac. Za najmlađe se pobrinula Podravka Puls koja je spremila slano osvježenje i članovi Udruge A je to koji su zapravo samo uživali u svemu.

U znak solidarnosti svi prisutni donirali su nekvarljive namirnice za akciju Božić svima, dobro se namučili oko izrade nakita, nasmijali se, ali i ponešto naučili.

-Svi koji žele osjetiti dobru vibru naše čarobne kuće, neka dođu u petak, 14. prosinca u Društveni dom Novo selo od 18,00 do 20,00 sati. Čekaju vas novi vilenjaci sa novim iznenađenjima- rekao je Ivan Jadanec, predsjednik udruge.