ALL STAR: KK Mladost druga, a Andrija Hrženjak proglašen najboljim strijelcem lige


Srijeda, 27. veljače 2019.

U Križevcima je odigran završni ALL STAR susret Međužupanijske lige dječaka M13 između prvoplasiranog Radnika i ekipe Selekcije lige M13. Ekipa Radnika bila je uspješnija i pobijedila ekipu Selekcije rezultatom 75:37.

Za ekipu Selekcije Lige M13 iz Košarkaškog kluba Mladost nastupili su: Andrija Hrženjak, Karlo Šokec, Filip Koprolčec, Luka Carek i Benjamin Ivanov. Ekipu Selekcije sačinjavali su još igrači iz ekipa KK Vedi Bjelovar, KK Podravac Virje i KK  Koprivnica. Treneri: Ivan Đuroci i Matej Baltić.

Na ALL STAR utakmici podijeljeni su pehari za prvo mjesto ekipi KK Radnik, za drugo mjesto ekipi KK Mladost Đurđevac i za treće mjesto ekipi KK Vedi Bjelovar. Igračima prve tri plasirane ekipe podijeljene su pripadajuće medalje.

Podijeljene su i plakete za najboljeg igrača lige, najboljeg strijelca lige, najboljeg u slobodnim bacanjima i najboljeg igrača ALL STAR utakmice.

KK Mladost Đurđevac ima najboljeg strijelca lige, a to je Andrija Hrženjaks postignutih 250 poena. Andrija je također drugi igrač Lige sa samo jednim bodom zaostatka za prvoplasiranim. Istaknuo se i u slobodnim bacanjima te je na listi igrača s najviše postignutih slobodnih bacanja na trećem mjestu.

Pohvale zaslužuje i Patrik Fišer koji se na listi strijelaca našao na petom mjestu.