Počinje prvenstvo: odbojkaši će zaigrati na jedinstvenom đurđevačkom pijesku podno utvrde Stari grad


Srijeda, 21. kolovoza 2019.

Vrući đurđevački pijesak podno utvrde Stari grad, atraktivni odbojkaši te ljetna zabava garancija su dobrog provoda na Prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku koje se u Đurđevcu igra od petka, 23. pa do nedjelje, 25. kolovoza u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i partnera.

Đurđevac je nadaleko poznat po Đurđevačkim pijescima  i Hrvatskoj Sahari, a upravo na takvoj podlozi zaigrat će najbolji regionalni odbojkaški parovi. Turnir počinje u petak kvalifikacijskim mečevima, a prava poslastica bit će finalni mečevi koji se igraju u nedjelju, u 17 sati žensko te u 18 sati muško finale s izravnim prijenosom na Sportskoj TV.

Za ovaj se turnir mogu prijaviti svi, a nagradni je fond u svakoj konkurenciji 15.000 kuna. Do sad prijavljeni parovi dolaze iz cijele regije, a Savez poziva i sve domaće ekipe da se okušaju s najboljima.

Uz đurđevački pijesak i odbojku, posebna atrakcija za gledatelje bit će i deve koje se uz ostale atraktivne životinje nalaze u pustinjskom ambijentu odmah pored utvrde Stari grad, kulturno povijesne perjanice Đurđevca.

Ususret kraju ljeta i jesenskim danima upravo je ovo idealna prilika za još malo ljetnih radosti i dnevni sportski provod posljednjeg vikenda u kolovozu. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku organizira Hrvatski odbojkaški savez uz grad Đurđevac i partnere.

Turnir mogu igrati svi, a sve informacije i prijave možete pronaći na službenoj web stranici www.hos-cvf.hr