Blagdansko ozračje u Muzeju Grada Đurđevca


Četvrtak, 10. prosinca 2020.

Muzej Grada Đurđevca svake godine osmišljava i izrađuje prigodne blagdanske ukrase i ukrašava prostore utvrde i muzeja. Ove godine svima je potrebno ugodno i toplo blagdansko ozračje posebice uzimajući u obzir nedaće koje su nas zadesile, stoga su se djelatnice izuzetno potrudile i božićne ukrase postavile na mnoga mjesta u muzeju.

U veži utvrde postavljen je maleni foto kutak s plišanim igračkama te okićenom jelkom, za koju su ukrase izradile muzejske djelatnice uz pomoć djelatnica Gradske knjižnice Đurđevac. Muzejske prostore također krasi velika jelka bogato ukrašena u crveno-zlatnim tonovima, uz društvo sobova, zvončića i češera postavljenih po prozorima.

Ovim putem, djelatnice Muzeja Grada Đurđevca pozivaju vas da se opustite i doživite čarobno blagdansko ozračje u muzejskim prostorima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera prilikom čega možete posjetiti i izložbu božićnih jaslica - Božiću ususret 2020. koja je otvorena od 13. prosinca, te izložbu Čudesne naprave Leonarda da Vincija.