Božićna priredba osnovnoškolaca humanitarnog karaktera


Petak, 16. prosinca 2016.

Održana je već tradicionalna priredba učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana pod nazivom Blagdani nam stižu. Božićnu priredbu zajednički su osmislili učenici i učitelji, a program je bio sastavljen od čak 17 točaka koje su obuhvatile recitacije, ples, ritmiku, folklor i sviranje instrumenata. Športska dvorana je bila prepuna posjetitelja, većinom roditelja i članova obitelji, a kroz program prikazan je sav talent i snalažljivost, te spontanost i upornost učenika koji su marljivo radili na pripremama za priredbu.

Okupljene je u ime gradonačelnika pozdravila Kristina Benko Markovica, a svima učenicima je poželjela puno uspjeha u radu te da se odmore tijekom nadolazećih božićnih blagdana.

Kao i prošle godine i ovogodišnja školska priredba imala je humanitarni karakter. S ciljem poticanja učenika na humanitarni rad, pomoć drugima i volonterski rad, i ove su godine umjesto kupnje ulaznica posjetitelji mogli donirati željeni iznos. Prikupljena sredstva će se donirati udrugama s područja našega grada u sklopu ovogodišnjeg projekta Volonterstvo na razini škole.