Četvrti vikend Summer Cock festivala donosi zanimljiv kulturni program


Četvrtak, 19. kolovoza 2021.

Četvrti vikend Summer Cock Festivala u Đurđevcu u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca za sve one željne dobrog provoda i zabave donosi niz zanimljivih događanja.

Vikend započinje u petak, 20. kolovoza s početkom u 20:00 sati ispred Doma kulture u Đurđevcu na ljetnoj pozornici revijom i izložbom rukom oslikane svile pod nazivom HERBARIJ NA SVILI u organizaciji Kluba žena Đurđevac i Svila - silk Domaće radinosti s ciljem promocije prirodnih materijala i tradicije svile.

Program se nastavlja i u subotu proslavom BARTOLOVA i tradicionalnim postavljanjem tzv. klopoteca u Vinariji Bukovčan od 17:00 sati gdje sve posjetitelje očekuje zabavan program uz gastro delicije i dobru vinsku kapljicu. Istoga dana, na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture u Đurđevcu za sve ljubitelje plesa prezentirat će se plesne točke polaznika Ljetne škole plesa i Sportskog plesnog kluba Ritam iz Koprivnice uz zvukove stardandnih i latino-američkih plesova na VEČERI PLESA koja započinje u 19:30 sati.

Kao i proteklih tjedana, filmske zabave neće nedostajati u Kinu Đurđevac gdje će se u nedjelju 22. kolovoza s početkom u 10,30 prikazati nova animirana filmska avantura za najmlađe - PSIĆI U OPHODNJI, dok u večernjim satima, točnije od 18,00 sati svi mališani mogu uživati u napuhancu po promotivnim cijenama.