Članice Udruge žena grada Đurđevca održale radni sastanak: dogovorile buduće aktivnosti


Subota, 17. rujna 2022.

Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca okupila je svoje članice na zadnjem ljetnom radnom sastanku.

–Bila je to prilika da se zajednički analiziraju naše planirane aktivnosti i realizirani projekti u prvom dijelu godine kad se najveći dio morao realizirati na otvorenim prostorima grada i prigradskih naselja. Činimo to uvijek pred jesensko/zimsku sezonu kako bismo se uz to dogovorile i o svim aktivnostima koje nas čekaju u dijelu godine kad će naše aktivnosti mahom biti vezane u zatvorene prostore, naglasila je Mirjana i sa zadovoljstvom dodala da je prvi dio godišnjih aktivnosti u cijelosti realiziran.

Radni sastanak je okončan jednoglasnim zaključkom da će udruga i u narednom dijelu godine aktivno sudjelovati u svim projektima Turističke zajednice, pa su s tom odlukom i zaključkom već međusobno podijeljena zaduženja, prije svega vezana uz nadolazeću turističku đurđevačku Zlatnu jesen.

Na zadnji ljetni radni dogovor članice Udruge žene, kao po dogovoru, došle su u startasicama s kojima su iz počastile i ugodno iznenadile članice Udruge žena iz Ogulina, te Turistička zajednica i Grad Ogulin za nedavnog posjeta. Poznato je da su startasice bezvremenski klasik, te da se ručno proizvode u Vukovaru od prirodnog materijala od 1976. godine i da predstavljaju kreativnost i kulturno nasljeđe jedinstvenog hrvatskog proizvoda.