Članovi Powerlifting kluba ULTIMATE osvojili 11 zlatnih i 4 srebrne medalje te 5 državnih rekorda na državnom natjecanju


Srijeda, 10. siječnja 2018.

Powerlifting klub ULTIMATE iz Đurđevca krajem prošle godine nastupio je na velikom državnom natjecanju u Powerliftingu i Bench pressu održanom u Virovitici u organizaciji Hrvatskog Powerlifting saveza.

ULTIMATE klub predstavljalo je 15 natjecatelja u dvije discipline koje su bile raspoređene u dva dana natjecanja. Ukupno su osvojili 11 zlatnih i 4 srebrne medalje te 5 državnih rekorda.

Prvi dan natjecanja u disciplini Powerlifting nastupilo je sedam natjecatelja koji su unatoč velikoj i kvalitetnoj konkurenciji uspjeli izboriti 4 zlatne i 3 srebrne medalje. POWERLIFTING- prva mjesta su osvojili: Marinela Fras (rekord), Monika Majnović, Hrvoj Fras (rekord), Rok Didaković, a drugo mjesto su osvojili: Katarina Indir, Ines Udovičić i Leon Puškarić.

Drugi dan natjecanja osvojeno je 7 zlatnih i 1 srebrna medalja u kategoriji BENCH PRESS- prva mjesta su osvojili: Dora Vidak, David Grčić, Mario Filipčić, Damir Belobrk, Mario Lesjak, Bruno Šuveljak, Damir Prilika, a drugo mjesto osvojio je Nikola Rak.

Ovo natjecanje je bilo još jedan veliki dokaz razvitka Powerlifting sporta u Hrvatskoj. Kao predsjednik Ultimate kluba mogu samo reći da je ovo bila točka na kraju rečenice i da nastavak osvajanja medalja dolazi vrlo brzo, kao i pripreme za sljedeću Powerlifting sezonu koja kreće početkom godine- rekao je predsjednik kluba Saša Deak.

Sve pohvale i velike čestitke ULTIMATE TEAM-u.