Udruga Mali princ i čitači Priča za laku noć posjetili predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović


Četvrtak, 15. rujna 2016.

Članovi Udruge Mali princ posjetili su Pantovčak i družili se sa predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. Ovaj posjet upriličen je u sklopu Dana otvorenih vrata, a u organizaciji Podravskog radija. U posjetu je sudjelovalo deset korisnika Udruge, predsjednica Udruge Kristinka Štefan i voditeljica Kluba Ksenija Grgičin. Udruga Mali princ je bila oduševljena lijepim dočekom i prijemom, mogućnošću upoznavanja prostora u kojima boravi i radi naša Predsjednica, a ponajviše mogućnošću osobnog upoznavanja i razgovora sa Predsjednicom.

Udruga Mali princ zahvaljuje Podravskom radiju na prekrasnoj organizaciji i uključivanju Udruge u ovaj posjet. Inače, s Podravskim radijom surađuju  niz godina kroz emisiju Krila anđela u kojoj su česti gosti, tako da je organizacija ovog posjeta Zagrebu velika nagrada Udruzi.

Predsjednicu su posjetili i čitači Priča za laku noć. Priče naši najmlađi na lokalnom radiju čitaju već 3 i pol godine. Priče za laku noć projekt je Gradske knjižnice Đurđevac koji se provodi u sklopu nacionalne  kampanje za poticanje čitanja od najranije dobi Čitaj mi.