Članovi Udruge Mali princ lijepo vrijeme iskoristili za izlete


Srijeda, 19. lipnja 2019.

U protekla dva tjedna članovi Udruge Mali princ iskoristili su lijepo vrijeme za nekoliko izleta.

Tako su posjetili Zagrebačko kazalište Žar ptica i pogledali zanimljivu kazališnu predstavu Dnevnik Pauline P. Posjetili su i Sunčano selo, predivno imanje koje se nalazi na obroncima Bilogore, u selu Jagnjedovec gdje su se upoznali s najvećom privatnom etnografskom zbirkom građevina, strojeva, alata, uporabnih i ukrasnih predmeta s početka 20. stoljeća.

Prilikom posjeta Zlatnom klasu Otrovanec upoznali su stare zanate i  iskušali se u jahanju. Posjet Bakovčicama bila je prilika za uživanje u predivnoj prirodi Jastrebovog vrha gdje su ih posebno oduševile raznolike životinje koje su ondje našle dom,  a posebno su ih se dojmile ljame, jeleni lopatari, magarci, konji, svinje mangulice, ovce, kunići, patke i guske, ali i jedna kornjača.

Ovi izleti članova Udruge omogućeni su odobrenim projektima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Zaklade Hrvatska za djecu, a koji imaju za cilj pridonijeti povećanju socijalne uključenosti i integraciji u život zajednice djece i mladih s intelektualnim teškoćama te time poboljšati kvalitetu njihova života i života njihovih obitelji.