Dan otvorenih vrata ženskih đurđevačkih udruga


Ponedjeljak, 14. lipnja 2021.

Članice Udruge žena grada Đurđevca i članice Udruge žena s bolestima dojke Narcise ove godine su zajednički obilježile Dan otvorenih vrata đurđevačkih udruga iz razloga što ove dvije đurđevačke ženske udruge odnedavno dijele zajedničke prostore za rad i okupljanje. Naime, Grad Đurđevac im je dodijelio nove prostore u Domu kulture, pa je to bila i prva prilika za bolje upoznavanje i dogovaranje buduće suradnje.

-Složile smo se da su naši novi prostori u Domu kulture neobično lijepi i moderno opremljeni i da će biti pravi poticaj za nastavak našeg kreativnog rada - zaključila je Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena Grada Đurđevca i naglasila da je to pokazalo i ovo zajedničko druženje.

-Drago nam je da su nam se u obilježavanja Dana otvorenih vrata pridružile i članice Udruge žena Peski, pa su se i pred njima Narcise mogle pohvaliti izradom cvijeća od krep-papira, a članice Udruge žena grada Đurđevca pogačom z lukom. Slanom verzijom pogače, koju je za tu prigodu pekla naša potpredsjednica Ljubica Dobravec, najavile smo ujedno i naš novi gastro-projekt, koji nam financira Grad Đurđevac, a o kojem ćemo više na izložbi kolača za vrijeme skorašnje Picokijade - rekla je Mirjana Mišulin.