Dani otvorenih vrata u Udruzi Mali princ


Petak, 11. lipnja 2021.
Udruga Mali princ u četvrtak i petak organizirala je Dane otvorenih vrata u sklopu kojih je pripremila brojne aktivnosti za svoje članove.
Jedna od aktivnosti bila je posjet djelatnica iz Gradske knjižnice Đurđevac koje su u udrugu stigle s bibliokoferom u kojem su korisnicima donijele razne slikovnice i priče, nakon čega su održale pričaonicu u kojoj su članovi pozorno pratili priču Sad znam tko su Picoki, a ti?. Završetkom priče, održana je i likovna radionica na tu temu te su članovi zajedno s knjižničarkama i svojim voditeljicama bojali pijetlove koje su kasnije iskoristili za ukrase u svojim prostorima.
U popodnevnim satima održana je radionica svile za roditelje na kojoj su izrađivali anđele, dok su korisnici izrađivali sladolede od kolaž papira. Ovom prilikom, članovi udruge posjetili su i Hotel Picok čiji djelatnici su ih počastili palačinkama i sladoledom na čemu su bili neizmjerno zahvalni. Udruga Mali princ ovim putem zahvaljujem svima koji su ih podržali u njihovom radu i aktivnostima, kao i volonterki Veroniki Balogović koja je ovaj tjedan provela s njima.