Dario Lepoglavec u Đurđevcu snimio spot za novu pjesmu Jacquesa Houdeka


Petak, 2. ožujka 2018.

Đurđevačka Podravina je uz filmsku produkciju postala i atraktivno područje za produkciju video spotova.

Tako je spot za svoju pjesmu na Đurđevački pijescima do sada snimao Massimo, Jelena Radan, Pravila Igre, a ispred utvrde Stari Grad snimala je grupa Gea, dok su u utvrdi Stari Grad spotove snimali grupa Posegana i domaći bendovi.

Samo mjesec dana nakon izlaska prvog ovogodišnjeg singla Pravi sretnik, pjesme koja je vrlo brzo zaživjela među publikom i zavladala vrhovima top ljestvica, Jacques Houdek i njegov kreativni tim odlučili su ponovno iznenaditi novim modernim zvukom u pjesmi Sam koja je svoju premijeru doživjela zadnjega dana mjeseca veljače.

Režiju novoga videospota, kao i za prošli singl, potpisuje mlad i talentiran redatelj Dario Lepoglavec iz Svete Ane kojemu je ovo snimanje bilo poseban izazov, kako zbog polarnih vremenskih uvjeta, tako i zbog činjenice što se kao protagonist ovoga puta ne pojavljuje Jacques.

– Snimanje spota bilo je veoma uzbudljivo zbog izuzetnih -11, no ni ta hladnoća nije nam uspjela potisnuti energiju i volju za snimanjem dobrih kadrova. Spot je sniman na nekoliko lokacija u dva dana. Samo jedan manji dio snimljen je u Zagrebu, dok smo većinu spota snimili u ledenome carstvu snježne Podravine, a za lokacije sam odabrao Đurđevac, Svetu Anu i Mičetinac. U Đurđevcu smo posjetili poznatu hrvatsku pustinju, Đurđevačke peske – tamo smo snimili kadrove u malo drugačijem izdanju od onih kakve su ljudi navikli vidjeti jer su ovoga puta Đurđevački peski prekriveni čarobnim, bijelim, snježnim pokrivačem! Kadrovi su veličanstveni, baš sam ponosan na cijelu ekipu i još nikada nisam dobio ovoliko sjajnih povratnih reakcija, kako od publike, tako i od kolega pa mislim da smo odradili sjajan posao – zaključio je Dario Lepoglavec.