Dječji vrtić Maslačak: počeo je izbor za najljepši i najbolji vrtić – uključi se i glasaj do 24. svibnja!


Srijeda, 17. svibnja 2023.

Portal Gadonačelnik.hr raspisao je treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, a ovaj put za titulu se natječe čak 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina.

Na natječaj se prijavio i Dječji vrtić Maslačak Đurđevac, stoga se uključite glasanjem i dijeljenjem objave.

I ovaj put izbor se provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić bira se preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, odabrati stručni žiri.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima.

Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina naš žiri će proglasiti među 27 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječe 48 vrtića iz 29 gradova i 18 općina. Izbor najljepšeg vrtića provodi se na Facebook stranici gradonačelnik.hr na kojoj su objavljene i fotogalerije svih prijavljenih vrtića. Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da će se pobjednici izbora za najljepši vrtić proglasiti u četiri kategorije – općine te mali, srednji i veliki gradovi.

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega će se prebrojati "lajkovi" te potom objaviti pobjednici.