Dječji vrtić Maslačak: Zvončići se oprostili od vrtića, spremni su za školske klupe


Ponedjeljak, 6. srpnja 2020.

Za predškolce Dječjeg vrtića Maslačak završava njihovo najbezbrižnije doba djetinjstva iz kojeg će nositi najljepša sjećanja.

Tako su i djeca iz odgojne skupine Zvončići stigla do kraja svog putovanja kroz naš vrtić i uskoro će ih školsko zvono pozvati k sebi.  Održana je i završna svečanost kojom su se naši Zvončići oprostili od svog vrtića, prijatelja i odgojiteljica. Vladalo je veliko uzbuđenje isprepleteno sa veseljem zbog završetka jednog razdoblja u životu i početka drugog i sa tugom zbog rastanka od vrtića, prijatelja i odgojiteljica.

Kroz program protkan dramatizacijom, stihovima i pjesmom, djeca su svojim roditeljima pokazala jedan mali dio onoga što su radili svakodnevno u vrtiću.  Na kraju programa mali maturanti su dobili prigodne kapice i diplome, te zajedničku fotografiju za uspomenu na bezbrižne vrtićke dane.

-Našim Zvončićima i njihovim roditeljima veliko hvala na odličnoj atmosferi i divnim uspomenama koje ste nam ostavili u vrtiću. Sretan vam nastavak putovanja- poručile su odgojiteljice.