Djed Mraz posjetio Adventski sajam


Subota, 12. prosinca 2015.

Na Trgu sv. Jurja u organizaciji Grada i Turističke zajednice održan je Adventski sajam uz predstavu Male Drame kazališta Đurđevac te nastupe učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana i polaznika vrtića Maslačak. Na sajmu su sudjelovali brojni izlagači: OPG-ovi, domaće radinosti, udruge i obrazovne institucije koji su prezentirali i prodavali prigodne božićne ukrase, suvenire, slastice i  domaće proizvode.

Dolazak Djeda Mraza i njegovih pomoćnika vilenjaka na trg željno su dočekala brojna djeca. Roditelji, bake, djedovi i svi prisutni za vrijeme trajanja programa mogli su obići i kupiti blagdanske ukrase, slastice i proizvode brojnih udruga koje su izlagale na Adventskom sajmu te su se mogli počastiti čajem i kuhanim vinom u novoizgrađenoj božićnoj kućici na trgu. Nakon podjele poklona Djed Mraz se nastavio družiti s djecom uz zajedničko fotografiranje, a da veselju i druženju brzo ne dođe kraj, pobrinuli su se i članovi Biciklističkog kluba Đurđevac koji su obučeni kao Djeda Mrazovi stigli na biciklima te prošli Trgom.

Želja organizatora je da se ista priredba održava i narednih godina, a sve kako bi se usrećilo najmlađe s područja Grada Đurđevca i prigradskih naselja. Galeriju slika možete naći u nastavku: