Dodjeljena priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama i sportskim ekipama u KKŽ za 2014. godinu


Utorak, 17. veljače 2015.

U Križevcima je jučer, 16. veljače 2015. godine održana svečana dodjela nagrada i priznanja najuspješnijim sportašima, sportskim djelatnicima i sportskim društvima Koprivničko – križevačke županije za 2014. godinu.

Sportašicom godine osoba s invaliditetom proglašena je Ivka Mihalić iz Sportske udruge tjelesnih invalida Đurđevac, dok je sportašom godine osoba s invaliditetom proglašen Vladimir Grošanić iz Kuglačkog kluba osoba s invaliditetom "Đurđevac".

Najboljom ženskom i muškom ekipom osoba s invaliditetom proglašeni su Sportska udruga tjelesnih invalida Đurđevca u visećoj kuglani i Kuglački klub osoba s invaliditetom „Đurđevac".

Najuspješnijom perspektivnom sportašicom proglašena je Ivana Babić, članica Streljačkog sportskog kluba „Podravka", dok je najboljim perspektivnim sportašem proglašen Antonio Tkalčić, član Boksačkog kluba „David".

Titulu najuspješnijeg sportaša i sportašice u 2014. godini ponijeli su Danijel Miklečić, član Fitness kluba „Body fit" i Klara Katavić, članica Karate kluba „KTC Križevci".

Najboljom ženskom ekipom proglašene su seniorke Podravka – Vegeta Rukometnog kluba „Podravka", a najuspješnija muška sportska ekipa u 2014. je seniorska ekipa AK „Križevci".

U kategoriji najuspješnije ženske perspektivne sportske ekipe proglašena je kadetska ekipa rukometnog kluba „Podravka", dok je u muškoj kategoriji najboljima proglašena juniorska ekipa Streljačkog kluba „Križevci 1252".

Priznanja za izuzetna postignuća dodijeljena su Dominiku Piskoru iz Motokluba „Karas team" i Marku Sremecu iz Ronilačkog kluba „Šoderica".

Najuspješnijim sportskim trenerom u 2014. godini proglašen je Renato Kovačić iz Streljačkog sportskog kluba „Podravka", a zaslužnim sportskim djelatnikom Stjepan Peršin, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza koji se istaknuo radom u Motociklističkom klubu Križevci, te u NK Polet iz Glogovnice i NK Križevci.