Đurđevačka Zajednica sportskih udruga broji preko 600 sportaša i 24 udruge: pripremljene brojne aktivnosti u 2023. godini


Petak, 30. prosinca 2022.

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca jučer je u Gradskoj knjižnici Đurđevac održala svoju redovnu godišnju skupštinu.

Sjednicu je otvorio predsjednik Ivan Juričić te su podnesena Izvješća o radu zajednice, Nadzornog odbora i financijskom poslovanju koja su jednoglasno prihvaćena. Donesen je i novi plan rada za 2023. godinu, a planirane aktivnosti vezane uz promociju sporta, zdravog načina života članovima je prezentirao predsjednik. Na sjednici je jednoglasno prihvaćen i ulazak u zajednicu Plesnog kluba Ritam, tako da đurđevačka zajednica sada broji čak 24 sportske udruge sa preko 600-tinjak aktivnih sportaša.

 -Zahvaljujem se svima članovima na dosadašnjoj suradnji, na sudjelovanju i aktivnom djelovanju svih udruga u natjecanjima i manifestacijama u organizaciji grada, nadam se da ćemo i dalje zajedničkim snagama nastaviti stvarati još bolje uvijete za sve članove zajednice, kao i sportaše i rekreativce na području grada- rekao je zaključno predsjednik Juričić.

Sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pohvalio rad cijele zajednice te se zahvalio vodstvu i članovima koji svojim angažmanom i trudom doprinose razvoju sporta u Gradu Đurđevcu.

-Ove je godine planiran i veći proračun za zajednicu, a to je dokaz da zajednica svake godine provodi sve više aktivnosti te da privlači sve više sportaša. Pozivam sve one koji žele sudjelovati u razvoju sporta u Gradu Đurđevcu da daju svoje ideje i prijedloge koje ćemo podržati koliko god možemo - rekao je gradonačelnik Janči i zaželio puno sportske sreće svim članovima zajednice u danjem radu i natjecanjima.