Đurđevčani na sportskim igrama mladih u Splitu


Utorak, 21. srpnja 2020.

Danas, 20. srpnja u Splitu je održana Državna završnica Sportskih igara mladih, na kojoj je ekipa Podravske zvijeri osvojila prvo mjesto pobijedivši ekipu Slavonskog Broda i u finalu ekipu Biograda te se plasirala na Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih.

Podsjetimo, na Turneji radosti Plazma Sportskih igara mladih koja je održana 13. lipnja u Đurđevcu, točnije regionalnom HEP turniru u rukometu za djevojčice rođene 2006. i mlađe, prvo mjesto i pravo nastupa na Državnoj završnici Sportskih igara mladih osvojila je ekipa Podravske zvijeri iz Koprivnice.

Za navedenu ekipu nastupaju i dvije đurđevčanke - Lea Smiljanec, koja je na zadnje održanoj Završnici državnog prvenstva Republike Hrvatske za djevojčice rođene 2006. i mlađe nastupajući za ekipu RK Podravka 3 iz Koprivnice uvrštena u sedmorku navedene Završnice kao najbolje lijevo krilo te Gabriela Domović. Također, đurđevčanin je i trener Podravskih zvijeri, točnije RK Podravke 3 i selektor nacionalne selekcije djevojaka 2004. godište i mlađe, Nenad Smiljanec.