DVD Čepelovac: održana redovna godišnja skupština


Nedjelja, 26. siječnja 2020.

U prostorima DVD-a Čepelovac u Društvenom domu u Čepelovcu održana je redovna godišnja skupština DVD-a Čepelovec na kojoj su sudjelovali mještani, brojni vatrogasci, članovi Vatrogasne zajednice Đurđevac, te gosti iz prijateljskih i susjednih društava.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Davor Grgec, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2019. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Čepelovečki vatrogasci planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji svojih članova , boljem opremanju, sudjelovanje u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će naravno i na protupožarnoj zaštiti i preventivi.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili plan i program rada za ovu godinu.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u, ali i u cijelu Vatrogasnu zajednicu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Željko Lacković.

Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.