DVD Severovci održali godišnju izvještajnu skupštinu: gradonačelnik najavio asfaltiranje ulica


Ponedjeljak, 9. ožujka 2020.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Severovci održalo je svoju godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su uz mještane prisustvovali i predstavnici prijateljskih DVD-ova, te gradonačelnik Hrvoje Janči.

Predsjednik DVD-a Severovci, Zdravko Maričić podnio je izvještaj o radu DVD-a u 2019. godini te plan rada za 2020. godinu.

Planom rada za ovu godinu severovački su si vatrogasci zacrtali da će završiti radove na Društvenom domu, raditi na osposobljavanju članova, održavanju vatrogasne opreme i prostora, obnovi starih vatrogasnih kola, te i dalje raditi na protupožarnoj zaštiti. Gosti su novoizabranom vodstvu DVD-a poželjeli puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova, a uz to se zahvalili i bivšem vodstvu na dobrom radu i dosadašnjoj uspješnoj suradnji. Skupština je jednoglasno prihvatila izvještaje i plan rada.

Gradonačelnik Hrvoje Janči zaželio im je i dalje uspješan rad te ostvarivanje zacrtanih ciljeva te pomoć Grada Đurđevca u njihovoj realizaciji. Ovom prilikom okupljenima je i prezentirao tri nove dionice ceste koje će se asfaltirati u Severovcima.

-Kako smo i najavili ove godine su nam u fokusu prigradska naselja. Raspisali smo veliku nabavu preko koje ćemo asfaltirati sve ulice gdje ima veći broj kućanstava, a gdje nema još asfalta i to ne samo u Severovcima već i u ostalim prigradskim naseljima- rekao je gradonačelnik.

Mještani su se zahvalili gradonačelniku i Gradu Đurđevcu koji će ovim potezom riješiti njihov dugogodišnji problem.