DVD Severovci održali godišnju izvještajnu skupštinu


Ponedjeljak, 25. veljače 2019.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Severovci održalo je svoju godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su uz mještane prisustvovali i gradonačelnik Hrvoje Janči, predstavnici prijateljskih DVD-ova.

Predsjednik DVD-a Severovci, Zdravko Maričić podnio je izvještaj o radu DVD-a u 2018. godini te plan rada za 2019. godinu.

Planom rada za ovu godinu severovački su si vatrogasci zacrtali da će završiti radove na Društvenom domu, raditi na osposobljavanju članova, održavanju vatrogasne opreme i prostora, obnovi starih vatrogasnih kola, te i dalje raditi na protupožarnoj zaštiti. Gosti su novoizabranom vodstvu DVD-a poželjeli puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova, a uz to se zahvalili i bivšem vodstvu na dobrom radu i dosadašnjoj uspješnoj suradnji. Skupština je jednoglasno prihvatila izvještaje i plan rada.

Gradonačelnik Hrvoje Janči zaželio im je i dalje uspješan rad te ostvarivanje zacrtanih ciljeva te pomoć Grada Đurđevca u njihovoj realizaciji. Kako su naglasili problem s vođenjem knjigovodstva gradonačelnik ih im je ponudi da im te poslove vodi računovodstvo Grada.