Dvostruka kruna TK Đurđevac: Mia Robotić i Lucian Lacković oboje prvaci Regionalnog mastersa Sjeverozapadne Hrvatske


Nedjelja, 15. rujna 2019.

Ovaj je vikend u Koprivnici održano regionalno prvenstvo Sjeverozapadne Hrvatske u tenisu za djevojčice i dječake do 10 godina na kojem je nastupilo 16 najboljih tenisača i tenisačica iz pet županija.

Naši tenisači Mia Robotić u kategoriji djevojčica i Lucian Lacković u kategoriji dječaka do 10 godina, oboje iz Teniskog kluba Đurđevac odigrali su uspješno do kraja prvenstva te su time postali prvaci naše regije. Također su si osigurali prva mjesta na ranglistama i biti će prvi nositelji naše regije na Državnom mastersu, Prvenstvu Hrvatske, kroz dva tjedna.

Mia je u prvom kolu nadigrala Miu Križaj iz TK Prelog, 41:40, u drugim kolu Evu Papić Bogadi iz TK Koprivnica 41:41, u polufinalu Reu Godinić iz TK Varteks 43:34:86, a u finalu Miu Gregurinu iz TK Koprivnica 42:42.

Lucian je u prvom kolu bio bolji od Frana Antolića iz TK Koprivnica 41:40, u drugom od Davida Mikića iz TK Varaždin 40:42, u polufinalu od Franka Špehara iz TK Sirele, Bjelovar 40:40 i u finalu od Riana Bregovića iz TK Varaždin  41:14:74.

Čestitke našim tenisačima i njihovom treneru Mariu Lončariću na ovim uspješnim rezultatima.