Ema Juričić, Ema Čorba i Jan Posavac uspješno odradili pripreme za odlazak na Balkansko prvenstvo za djecu


Srijeda, 27. svibnja 2015.

Članovi Karate kluba Đurđevac i osvajači državnih medalja Ema Juričić, Ema Čorba i Jan Posavac uspješno su odradili prve pripreme mlade selekcije reprezentacije Hrvatske za djecu od 10-14 godina koje su se održale u nedjelju 17.05.2015 u Samoboru.
Ovo su prve takve pripreme u povijesti hrvatskog karatea koje je Hrvatski Karate savez organizirao za djecu i ponosni smo da su na njih bili pozvani i naša tri člana. Trud koji smo uložili se isplatio nakon 5 godina napornog, neprekidnog i sistematiziranog trenerskog rada Nikole Kopričanca i Luke Cestara s novom generacijom i vrlo smo ponosni na njih.
Okupljanje mlade selekcije napravljeno je iz razloga što se od 29.05.-31.05.2015 u Crnoj Gori -Herceg Novi održava Balkansko prvenstvo za djecu na kojeg putuju organizirano i naši članovi sa stručnim stožerom.
Pripreme su vodili naši poznati europski osvajači medalja Ana Lenard, Ana Marija Bujas Čelan, Danil Domdjoni, a treninzi su bili organizirani u dvije grupe po dva treninga.
U srijedu 26.05 u 22h naši članovi kreću organizirano iz Zagreba sa velikim autobusom prema Herceg Novom. Četvrtak im je predviđen za odmor, registraciju i vaganje, a u petak službeno počinje prvenstvo i od naših članova prvo nastupa Ema Čorba u kategoriji 2003. godište -37kg dok je Jan Posavac na redu u subotu u kategoriji 2003. godište +50kg.
Ema Juričić ima nastup u nedjelju u kategoriji 2003. godište -42kg kada je zadnji dan natjecanja i nadamo se da će ponoviti uspjeh od prošle godine kada je osvojila zlatnu medalju u Istanbulu.

Povratak je predviđen u nedjelju, 31.12.2015. po završetku prvenstva te dolazak u Zagreb u ponedjeljak ujutro.

Želimo svim našim reprezentativcima što više uspjeha te da se vrate sa što više medalja, a posebno to želimo našim članovima reprezentacije Emi & Emi i Janu.