Ema Juričić postala kadetska prvakinja, a Ema Čorba kadetska viceprvakinja Hrvatske


Ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

Ema Juričić članica Karate kluba Đurđevac postala je kadetska prvakinja Hrvatske do 54 kg te je time izborila odlazak na europsko prvenstvo koje se održava u Rusiji, olimpijskom gradu Sočiju u veljači 2018. gdje će kao članica Hrvatske karate reprezentacije braniti boje svoje države.

Još jedan odličan rezultat za naš klub ostvarila je Ema Čorba koja je postala kadetska viceprvakinja Hrvatske do 47kg dok je Mateja Prevedan zauzela 5. mjesto.

Prvenstvo se održalo u Rijeci točnije u Čavlima u sportskoj dvorani Mavrinci, a na prvenstvu su nastupili najbolji karataši Hrvatske u svojim kategorijama.

Ovo je povijesni rezultat za naš klub i izuzetno smo sretni odlaskom Eme Juričić na europsko prvenstvo.

Glavni trener Luka Cestar i kondicijski trener Ivor Bolteković Tkalec koji su ih pripremali za ovo prvenstvo prezadovoljni su rezultatima koji pokazuju da cure spadaju u sam vrh karate sporta.

Iako je malo falilo da Ema Čorba osvoji prvo mjesto kao i Mateja Prevedan treće mjesto nismo ne zadovoljni već smo ponosni na njihovu ustrajnost i želju, a još bolji rezultati će doći s vremenom samo treba biti uporan- rekao je Ivan Juričić.

Idućeg tjedna, Ema & Ema nastupaju za reprezentaciju Hrvatske na Prvenstvu Balkana koje se održava u Herceg Novom, Crna Gora.