Foto kino klub Picok: u utvrdi Stari grad otvorena izložba fotografija Advent


Subota, 28. prosinca 2019.

Članovi Foto kino kluba Picok Đurđevac i ove su godine dali svoj doprinos brojnim događanjima i priredbama u sklopu ovogodišnjeg Adventa u Đurđevcu. Tako je jučer u atriju i veži utvrde Stari grad otvorena izložba fotografija na temu tog posebnog dijela godine uoči Božića.

Izloženo je 30 svjetlopisa kojima su đurđevački fotografi prikazali različita viđenja Adventa, pretežno u Đurđevcu i ovom dijelu Podravine.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Hrvoje Janči koji je tom prilikom pohvalio izložene fotografije i doprinos autora okupljenih oko đurđevačkog foto kino kluba. S nekoliko prigodnih riječi o izložbi prisutnima se obratila i članica kluba Anđela Lenhard Antolin koja je naglasila zanimljivost i kreativnost svjetlopisnih promišljanja đurđevačkih foto-umjetnika.

Na izložbi Advent svoje su fotografije izložili: Željko Car, Karlo Dragica, Zdravko Dragica, Đuro Grčić, Nena Dijanošič, Anđela Lenhard-Antolin, Ivan Nemet, Branimir Novosel, Veljko Miletić, Darko Kekelj, Dražen Mikluldaš, Stjepan Mikuldaš, Zvonimir Šiptar, Josip Švaco i Mato Zeman.

Foto: Željko Car i Dražen Mikuldaš