Foto radionicom, koncertom Franje Barića, stand up-om i Gruntovčanima završeno obilježavanje Dana Svete Ane


Ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

U subotu je održana foto radionica u Svetoj Ani, najljepšem i turistički najpoznatijem podravskom selu, a koja je okupila brojne fotografa iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije. Fotografiranje seoskih motiva, bilogorskih brežuljaka i ljudi bilo je zanimljivo za sve okupljene fotografe.

Bilo je to lijepo druženje fotografa na vodenici, uz šum vodeničnog kola, a kao i obično članice Udruge žena Svetojanke su za fotografe pripremile zlevanku koja je pripremljena u krušnoj peći iz netom izmljevenog kukuruznog brašna. 

Foto radionica je održana u suradnji sa Udrugom žena Svetojanke i konjičkim klubom VIROVSKI KONJANICI iz Virja pa su se tom prilikom svi mogli provozati u fijakerima po Svetoj Ani i okolici.

U večernjim satima, kod društvenog doma, izvedena je stand up komedija “TRIPLO VE“ u izvedbi Studija smijeha, te su nastupili popularni GRUNTOVČANI koji su mnogobrojnu publiku nasmijali do suza. 

Ostatak večeri Svetojančani i njihovi gosti uživali su u koncertu Franje Barića u organizaciji DVD-a Sveta Ana. Koncert je privukao mnogobrojne goste koji vole podravsku glazbu, a mnogi od njih su i zaplesali. Druženje sa Franjom Barićem trajalo je do kasno u noć.

Nedeljnom svetom misom završili su ovogodišnji Dani Svete Ane.

Foto: Veljko Miletić