Godišnji koncert Puhačkog orkestra i ove je godine oduševio publiku


Nedjelja, 23. prosinca 2018.

Dvorana Doma kulture pokazala se i ove godine pretijesnom za sve one koji su željeli uživati u svečanosti glazbe, koju su i ove godine na tradicionalnom Godišnjem koncertu, za svoje sugrađane pripremili članovi Puhačkoga orkestra DVD-a Đurđevac i njihovi gosti.

Među gostima su bili i gradonačelnik Hrvoje Janči, saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, vijećnici Gradskog vijeća te predstavnici udruga.

Uz puhače na koncertu su još nastupili Lovro Rasinec, Martina Švaco, Petra Cik i Mihael Lach, a voditelj programa je bio Mladen Medak Gaga.

Orkestar je izveo raznovrsni program obnovljenog i potpuno novog repertoara klasične, filmske, rock glazbe i drugih glazbenih pravaca te je time oduševio okupljenu publiku. Puhači su ovaj cjelovečernji nastup posvetili dugogodišnjem predsjedniku i glazbeniku orkestra Mladenu Jakupčiću (1967.-2018.).

Ulaz na koncert je bio besplatan, a posjetitelji su na ulazu mogli ostaviti dobrovoljni prilog. Prikupljeni prilozi namijenjeni su kao pomoć za rad i djelovanje Udruge žena s bolestima dojke Narcise Đurđevac.