Gradsko kazalište Đurđevac vraća se na kulturnu scenu: za predsjednika izabran Matija Bažulić


Nedjelja, 13. rujna 2020.

U petak, 11. rujna u Domu kulture u Đurđevcu održana je izvanredna izborna skupština Gradskog kazališta Đurđevac na kojoj je izabrano novo rukovodstvo udruge.

Nadzorni odbor: Želimir Hrvatić, Miroslav Kučanda, Mario Gregar, Upravni odbor: Jelena Fusić, Danijel Dugina, VIktorija Gašparić, Dario Kuzmić, Matija Bažulić, blagajnik: Danijel Dugina, tajnica: Jelena Fusić, potpredsjednica: Viktorija Gašparić i predsjednik: Matija Bažulić.

Uz podnesene izvještaje za prethodnu godinu predstavljen je i plan za nadolazeću jesen i 2021. godinu. Iako će ovo biti specifična i izazovna jesen, Gradsko kazalište Đurđevac se vraća na đurđevačku kulturnu scenu nakon kraćeg izbivanja. Na Skupštini je najavljena i audicija za ponedjeljak, 21. rujna s početkom u 19:00 sati gdje ćemo primati nove članove koji će za kraj ove godine pripremiti novu komediju.

Novo poglavlje Gradskog kazališta Đurđevac otvara se i novim vizualnim identitetom odnosno logotipom kazališta kojeg je izradila nova potpredsjednica kazališta Viktorija Gašparić. U prilogu novi logotip kazališta.

Skupština je održana uz pridržavanje svih mjera i preporuka stožera civilne zaštite.