Hotel Picok i Grad Đurđevac zajedno u projekte


Subota, 5. listopada 2013.

Na javni poziv Ministarstva turizma za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za projekte koji će se kandidirati na strukturne fondove, gradonačelnik Željko Lacković održao je radni sastanak s generalnim direktorom Hotela Picok  gospodinom Rudolfom Radikovićem i predsjednikom Zajednice sportskih udruga  Đurom Tomrlinom. Nakon razmjene međusobnih mišljenja i iskustava, utvrđeni su zajednički interesi i ciljevi  te je dogovorena  suradnja u realizaciji projekta ŠRC „Graničar“ Đurđevac u cilju razvoja sportskog turizma u gradu i održivosti samog projekta, a dogovorena je i suradnja na projektu Regije digitalnih muzeja.

Grad Đurđevac, Hotel Picok, Zajednica sportskih udruga i Turistička zajednica, potpisali su Pismo namjere o zajedničkom nastupu i kandidiranju na natječaj Ministarstva turizma.

Suradnja Hotela Picok koji je ove nagrađen nagradom  za najbolji Team building program hrvatskog poslovnog turizma 2013. i Grada Đurđevca razvijat će se na obostrano zadovoljstvo i  boljitak  svih građana kroz bolje javne kulturne i sportske sadržaje.