Humanitarne rukometne utakmice


Ponedjeljak, 12. veljače 2018.

Rukometni klub Đurđevac je u sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac organizirao humanitarne utakmice za pomoć u liječenju teško oboljelom Robertu Jagetiću. Odigravale su se revijalne i prijateljske utakmice najmlađih uzrasta, a za kraj su na teren izašle i seniorke.

Utakmice su odigravale igračice 2008. godišta RK Đurđevca međusobno, te protiv gošći iz ŽRK Tvin-Virovitica. Protiv istog protivnika igrale su i djevojčice 2009. godišta. Ekipa 2004. godišta i mlađih odigrala je utakmicu protiv vršnjakinja iz ŽRK Pitomača, dok su međusobnu revijalnu utakmicu odigrale naše ekipe 2004. godišta i 2006. godišta.

Na kraju dana, seniorke su odigrale prvenstvenu utakmicu 12. kola II. HRL sjever protiv gošći iz ŽRK Vukovara gdje su pobijedile rezultatom 28:23. Tokom cijele utakmice su igrale vrlo dobro te nisu ispuštale vodstvo stečeno već u prvim minutama.

Humanitarne utakmice podržalo je oko 180 gledatelja, a uz ulaznice, dobrovoljni prilog i prikladnu tombolu, u subotu je prikupljeno 3.570 kuna.