I ja to mogu: Udruzi Mali princ odobren projekt kreativnih i radno-okupacijskih aktivnost


Petak, 29. studenoga 2019.

Predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan jučer je u Zagrebu u Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisala ugovor o financiranju projekta I ja to mogu.

Projekt je odobren na natječaju Ministarstva znanosti i obrazovanja u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih za razdoblje od 01.09.2019.g. do 31.08.2020.g. u iznosu od 117.659,00 kn.

Projekt I ja to mogu je projekt kreativnih i radno-okupacijskih aktivnosti za članove Udruge osnovnoškolske i srednjoškolske dobi za koje su organizirane aktivnosti u popodnevnim satima s ciljem poboljšanja kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i organiziranog provođenje slobodnog vremena.

Ove ciljeve nastojimo postići organizirajući im aktivnosti svakodnevnog života u okviru kojih pripremaju jednostavna jela, radionice socijalizacije, komunikacije, sportsko-rekreativne aktivnosti, radionice razvoja kreativnosti (likovne, glazbene i scenske), društvene igre, obilježavanje značajnih datuma tijekom godine, sudjelovanje na gradskim manifestacijama, organizirane izlete i druženja sa srodnim Udrugama.