Ivan Jerbić i Nika Janković pobjednici teniskog turnira Otvoreno prvenstvo u Đurđevcu


Utorak, 31. kolovoza 2021.

Na teniskim terenima na Športsko-rekreacijskom centru Vlado Lešćan Duspe u Đurđevcu je ovog vikenda u organizaciji Teniskog kluba Đurđevac odigran regionalni teniski turnir Otvorenog prvenstva u Đurđevcu za dječake i djevojčice u kategorijama od 12 i 14 godina.

Na turniru je nastupilo 20-ak natjecatelja iz naše regije, od kojih su većina domaći igrači. U kategoriji od 12 godina pobjedu je odnijela Zoja Petrović, članica TK Koprivnica, dok se članica TK Đurđevac, Nika Rončević plasirana na treće mjesto, a Leonarda Željenjak na četvrto. U skupini dječaka prvo mjesto je osvojio Franko Špehar iz TK Sirela koji je u finalu porazio Adama Markovicu iz TK Đurđevac, a u polufinalu su također zaustavljeni igrači đurđevačkog kluba, Petar Ivančić i Mateo Markov.

U kategoriji od 14 godina prvo mjesto je zasluženo osvojila mlada tenisačica TK Đurđevac, Nika Janković, dok je Hana Šokec osvojila treće mjesto. Kod dječaka, pobjedu je odnio Ivan Jerbić, a od naših tenisača u polufinalu su zaigrali Filip Tomrlin i Dominik Mehkek, dok su na turniru još nastupali Mateo i Karlo Litvić te Patrik Patačko.