Još jedan uspješan vikend za naše tenisače: Lucian Lacković osvojio turnir u Đurđevcu


Srijeda, 19. lipnja 2019.

Ovaj vikend Teniski klub Đurđevac bio je domaćin Otvorenog prvenstva u Đurđevca u kategorijama osam, devet i deset godina iz kalendara TSSH. Na turniru je sudjelovalo oko 70-tak djece iz regije.

U kategoriji do 8 godina za Teniski klub Đurđevac nastupili su Adam Markovica i Petar Ivančić koji su zauzeli druga mjesta u svojim grupama te su dobili zlatne medalje.

Do 9 godina svoje debije su imali Luka Večenaj, Nicol Ljubić, Adam Markovica, Leon Gračan i Petar Ivančić dok se Hrvoje Baltić plasirao u finale tog turnira.

U kategoriji do 10 godina prvi put su nastupili Iva Kovačić i Mateo Litvić koji su osjetili čari velikog natjecanja, a Hrvoje Baltić ovaj put je osvojio je bročanu grupu.

Mia Robotić i Lucian Lacković igrali u finalu turnira, a u odličnim i nadasve napetim mečevima Mia je tijesno izgubila finale desetke u tie breaku nakon četiri osvojena turnira u nizu.

Od naših tenisača najbolji rezultat osvojio je Lucian Lacković koji je odličnom i uvjerljivom igrom pobijedio na ovom turniru u svojoj kategoriji te je osvojio prvo mjesto i svoju četvrtu desetku.

Za spomenuti je da je Mirna Đapa nastupila na regionalnom turniru u Varaždinu do 12 godina gdje je osvojila drugo mjesto.

Velike čestitke svim igračima na postignutim rezultatima te Teniskom klubu Đurđevac na organizaciji ovog teniskog natjecanja.