Još jedna uspješna generacija gimnazijalaca na jesen odlazi na fakultet: svečana podjela svjedodžbi


Četvrtak, 6. lipnja 2019.

Uz roditelje, profesore i učenike Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac održana je svečana podjela svjedodžbi za ovogodišnje maturante u holu škole uz kratak program u kojem je sudjelovao Djevojački zbor uz voditeljicu zbora Sanju Kovačić i glazbenu pratnju profesora Bernarda Dugana.

Nazočnima se nakon ravnateljice Nevenke Lončar, obratio i gradonačelnik, i sam nekadašnji gimnazijalac Hrvoje Janči, koji je uz čestitke maturantima na njihovim školskim, natjecateljskim i uspjesima u različitim projektima i školskim aktivnostima posebno naglasio kako želi da se svi maturanti uspješno upišu na fakultete te da se po završetku studija vrate u naš Đurđevac gdje će sudjelovanjem u životu grada  raditi na razvoju našeg kraja i zavičaja.

Uz radostan pljesak svakom maturantu pojedinačno uručena je uz svjedodžbu četvrtog razreda i zahvalnica za uspješno sudjelovanje u aktivnostima i projektima škole te na natjecanjima. Zavidan je uspjeh ove generacije gimnazijalaca. Njih 19 je sve četiri godine završilo s odličnim uspjehom, a među njima ima puno nagrađenih za uspjehe na natjecanjima, na vannastavnim i vanškolskim aktivnostima.

Razrednice 4a i 4b, Ana Huzjak, prof. mentor i Dušanka Vergić, prof. mentor pohvalile su svakog poimence za trud i sudjelovanje u različitim projektima škole na školskoj, državnoj i međunarodnoj razini.

U ime roditelja maturantima se obratio gosp. Rasinec i zahvalio profesorima na strpljenju i trudu tijekom četiri godine školovanja u Gimnaziji dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.