Karate klub Đurđevac nastupio na 16. Croatia Openu – Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Rijeci


Četvrtak, 6. listopada 2016.

U Sportskoj dvorani Zamet u Rijeci protekli vikend održalo se otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu, jedan od najjačih međunarodnih turnira u ovom dijelu Europe na kojem je u dva dana nastupilo 1619 natjecatelja iz 189 klubova i 19 država.

Natjecatelji Karate kluba Đurđevac nastupili su drugi dan turnira i osvojili 2 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane medalje te zauzeli visoko 12. mjesto od ukupno 161. klubova koji su se natjecali u borbama.

Za naš klub ovaj put bio je najuspješniji Ivan Juričić koji je nastupio u dvije kategorije te u jakoj konkurenciji osvojio dvije zlatne medalje.

Isto tako odlični u svojim nastupima i jakoj konkurenciju bili su Valerio Prevedan i Niko Marović koji su također nastupili u dvije kategorije i osvojili svaki po 2 medalje jednu srebrnu i jednu brončanu.

Odlično su odradile još i Mateja Prevedan i Lana Hrvoić koje su osvojile brončane medalje dok su Ema Čorba i Gordan Pecikozić ovaj put ostali bez odličja iako su prikazali odlične borbe ali protivnici su ovaj put bili bolji.

Za ovo jako natjecanje pripreme su odradili treneri Luka Cestar, Ivan Đuroci i pomoćna trenerica Anita Dergez dok je Luka Cestar bio i podrška našim natjecateljima na turniru.