Karate klub Đurđevac ostvario odlične rezultate u Nedelišću


Četvrtak, 2. veljače 2017.

Karate klub Đurđevac nastupio je na 6. po redu GRAND PRIX MEĐIMURJE na kojem je nastupilo 509 natjecatelja iz 59 klubova i 3 države.

Nastupilo je 14 naših natjecatelja koji su ukupno odradili 21 kategoriju i ponovili odlične rezultate osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova sa osvojenih 6 zlatnih medalja, 2 srebrne i 3 brončane medalje. O odličnom plasmanu govori i činjenica da je ispred Karate kluba Đurđevac u ukupnom poretku bio Karate klub Globus iz Čakovca koji je na turniru imao 59 prijava za razliku od 21 prijave Karate kluba Đurđevac.

Na ovom natjecanju najbolji su bili brat i sestra Ema i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije. Osim njih zlatne medalje osvojili su Lorena Čorba i Niko Marović. Srebrne medalje osvojili su Teo Bušić i Patrik Zlatec dok su brončani bili Ema Čorba, Mateja Prevedan i Sonja Turčić. Osim njih za klub nastupili su još Una Dujmović, Lea Hrženjak, Gordan Pecikozić , Valerio Prevedan i Matija Špoljar koji je zauzeo 5. mjesto. Natjecatelje je vodila trenerica Anita Dergez, a trener Luka Cestar koji je ujedno i odradio pripreme za natjecanje zajedno sa Ivanom Đurocijem ovaj put je bio u ulozi suca.

Sljedeće natjecanje će se održati u Đurđevcu gdje će se održati Prvenstvo Sjeverno zapadne Hrvatske gdje je Karate klub Đurđevac tehnički organizator, te ujedno ovim putem pozivaju sve zainteresirane da dođu u veliku dvoranu Osnovne škole Grgura Karlovčana 5. veljače u 10,00 sati podržati naše karatiste.