Karate klub Đurđevac sudjelovao na II. Cupu Rudolf Perešin u Križu


Petak, 28. listopada 2016.

U Križu je održano međunarodno karate natjecanje na kojem je nastupilo 548 natjecatelja iz 53 kluba i 5 zemalja. Karate Klub Đurđevac nastupio je sa 10 natjecatelja koji su se natjecali u 15 pojedinačnih kategorija i jednoj ekipnoj i zauzeo 5. mjesto u ukupnom poretku klubova.

Najuspješniji je ovaj put bio Ivan Juričić koji je osvojio dvije zlatne medalje u dvije kategorije. Zlatne medalje osvojili su još Mateja Prevedan i Niko Marović. Srebrne medalje osvojili su Lorena Čorba i Lana Hrvoić u starijoj kategoriji dok su brončane osvojili Jurica Švraka, Gordan Pecikozić, Valerio Prevedan, Teo Bušić i Lana Hrvoić u svojoj kategoriji. Brončane medalje još su osvojili učenici ekipno u sastavu Gordan Pecikozić, Niko Marović, Valerio Prevedan i Ivan Juričić. Za naš klub nastupila je još i Lea Hrženjak ali ovaj put bez plasmana jer su protivnice bile spremnije.

Natjecatelji su natjecanje odradili jako dobro, ali još ima mjesta za napredak. Pripremu natjecatelja odradili su Luka Cestar i Ivan Đuroci, a natjecatelje je vodio trener Luka Cestar.