Karate klub Đurđevac sudjelovao na tri jaka turnira


Utorak, 8. ožujka 2016.

Odlični rezultati  karatista ponovno su ostvareni na posljednja tri turnira. Kup Mladosti koji se održavao u Ivanić Gradu  okupio je 582 natjecatelja iz 55 klubova Hrvatske dok se je u Rijeci održao 18. Delta Cup na kojem je nastupilo 621 natjecatelja iz 56 klubova i 5 država. Posljednji u nizu 14. Virovitica Open održao se je u Virovitici  na kojem je nastupilo 620 natjecatelja iz 71 kluba i 9 država gdje je naš karate klub osvojio 3. mjesto u ukupnom plasmanu te je kao nagradu osvojio LED TV 22.

U Ivanić Gradu zlatne medalje osvojili su Ema Juričić i Ivan Juričić dok su brončane medalje osvojili Lana Hrvoić i Valerio Prevedan. U Rijeci zlatnu medalju osvojio je Valerio Prevedan u dvije kategorije. Srebrnu medalju osvojio je Ivan Juričić dok su brončanu medalju osvojili Ema Juričić i Niko Marović. U Virovitici zlatne medalje osvojili su Lorena Čorba, Una Dujmović, Lana Hrvoić, Ema Juričić, Valerio Prevedan u dvije kategorije i Ivan Juričić. Srebrne medalje osvojili su Mateja Prevedan, Lea Hrženjak i Lorena Čorba u starijoj kategoriji, dok su brončane medalje osvojili Lucija Jančijev, Lea Hrženjak, Una Dujmović u starijoj kategoriji, Ema Čorba, Antonia Pavlović i Niko Marović.

Osim njih na turniru u Ivanić Gradu i Rijeci nastupili su Mateja Prevedan (5. mjesto) i Gordan Pecikozić (5. mjesto) dok su u Virovitici nastupili Teo Bušić (5. mjesto) , Emil Gaščić (5. mjesto), Petra Jančijev (5. mjesto), Sebastijan Mesar, Gordan Pecikozić, Jurica Švraka i Patrik Zlatec.

U Ivaniću je sa natjecateljima bio pomoćni trener Antonio Nikolić, a u Rijeci i Virovitici Nikola Kopričanec dok je Luka Cestar bio na natjecanju u ulozi suca.