Karate klubu 2. mjesto u ukupnom plasmanu u Daruvaru


Nedjelja, 16. listopada 2016.

Karate klub Đurđevac nastupio je na 16. KARATE DARFESTU koji se je održao u Daruvaru na kojem je nastupilo 447 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države.

Na natjecanju su naši karatisti ostvarili odličan rezultat osvojivši veliki pehar za 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova od njih 49. Sveukupno su osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončane medalje sa 12 natjecatelja od kojih su neki nastupili u dvije starosne kategorije.

Najuspješniji su bili Ema Čorba i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije.

Valerio Prevedan je osvojio zlatnu medalju dok su srebrne medalje osvojili Mateja Prevedan,  Lorena Čorba, Lea Hrženjak, Teo Bušić, Gordan Pecikozić i Niko Marović, a brončane medalje su osvojili Gordan Pecikozić i Niko Marović koji su isto tako nastupili u dvije kategorije.

Lana Hrvoić i Jurica Švraka su izgubili borbu za brončanu medalju i zauzeli 5. mjesto. Patrik Zlatec je isto nastupio na turniru, ali ovaj put je ostao bez odličja.

Čestitke svim našim natjecateljima na ovom odličnom uspjehu, a posebno najmlađoj članici Loreni Čorbi koja je sa 7 godina bila najmlađa natjecateljica na turniru.

Sa natjecateljima su na turniru bile mlade snage kluba trenerica Anita Dergez i pomoćni trener Antonio Nikolić dok su pripreme odradili treneri Luka Cestar i Ivan Đuroci.