Karatistima 1. mjesto na turniru Križevci Open


Utorak, 29. studenoga 2016.

Karate Klub Đurđevac sudjelovao je na međunarodnom turniru Križevci Open na kojem je nastupilo 380 natjecatelja iz 54 kluba i 4 zemlje. U nešto smanjenom sastavu zbog bolesti, natjecatelji pokazali su vrhunsku formu i osvojili 5 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalji te su time zauzeli 1. mjesto u ukupnom poretku u borbama od njih 47 klubova.

Na ovom natjecanju se najbolje pokazala Ema Čorba koja je osvojila dvije zlatne medalje u dvije kategorije uz prikazane odlične borbe.

Nakon 3. mjeseca bez natjecanja zbog ozljede na borilište se vratila Ema Juričić koja je u svojoj kategoriji osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog boda, a u starijoj kategoriji osvojila brončanu medalju.

Zlatnu medalju osvojili su još Gordan Pecikozić i Ivan Juričić dok su srebrnu medalju osvojili Mateja Prevedan, Lana Hrvoić u dvije kategorije, Matija Špoljar i Ivan Juričić u starijoj kategoriji.

Brončanu medalju osvojila je Mateja Prevedan u starijoj kategoriji. Za klub su nastupile još i Una Dujmović, Lea Hrženjak i Lorena Čorba koja je zauzela 5. mjesto.


Natjecatelji su bili pod stručnom palicom glavnog trenera Luke Cestara koji je zajedno sa Ivanom Đurocijem napravio pripremu za natjecanje.