Kazalištarci predstavom Božanstvena parodija oduševili bjelovarsku publiku


Ponedjeljak, 18. rujna 2017.

Na 7. Komedija festu u Bjelovaru Gradsko kazalište Đurđevac se ovaj vikend predstavilo s izvedbom predstave Božanstvena parodija.

Riječ je o komediji koja je nastala prema djelu Woody Allena. U komediji dvojica Grka, jedan glumac, a drugi pisac, ne mogu pronaći kraj za predstavu koju pripremaju. Zbog toga su frustrirani i nezadovoljni pa pribjegavaju raznim sredstvima ne bi li se dočepali odgovarajućeg i zadovoljavajućeg kraja predstave.

Predstava je oduševila publiku i nasmijala publiku do suza, a najbolja potvrda tome je visoka ocjena od strane publike -4,92 što je trenutno najveća ocjena Festivala.

Festival se održava od 15. do 24. rujna u Bjelovarskom kazalištu, a do kraja Festivala Bjelovarska publika će moći pogledati još tri predstave u konkurenciji, nakon čega će se odabrati najbolja predstava po izboru publike i najbolja predstava po izboru žirija.

Članovi Gradskog kazališta Đurđevac aktivni su i sljedećeg vikenda u Bjelovaru gdje će sudjelovati na glumačkoj radionici koju će voditi profesionalni redatelj Mario Kovač.