Kerekesh teatar ponovno u Đurđevcu: uživajte u hit predstavi Imovina


Utorak, 24. kolovoza 2021.

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca pozivaju vas na hit predstavu Kerekesh teatra ''IMOVINA'' u subotu, 28. kolovoza 2021. s početkom u 20,30 sati na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture u Đurđevcu.

Imovina je jedna od najčešćih tema koje mogu posvađati braću. Iako postoje primjeri prilično ekstremnih rješenja problema, poput fizičkih obračuna, pa čak i smrti, ova imovina ipak nije vrijedna toga. U ovoj predstavi za ostavštinu vlastitog oca borit će se atraktivna pripadnica nježnijeg spola, djevojka Rafaela, posljednja prava ljubav pokojnog Dalibora Kontreca te sinovi pokojnog Dalibora, tj. braća Kontrec koji dolaze bez očekivanja, bez pameti, puni slabosti i otvorenih rana. Pitanje je koliko će biti uporni i na koje će sve načine koristiti svoje nesposobnosti i nedostatak inteligencije kako bi se domogli ostavštine njihovog oca. Do imovine preko zavođenja, voćnog seksa, mokraće i suza. Nitko nije rekao da će biti lako.

Uloge u ovoj predstavi odigrat će Mirna Medaković Stepinac, Jan Kerekeš, Zoran Pribičević, i Luka Petrušić, odnosno Matko Knešaurek.

Ulaznice po cijeni od 25,00 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad.