Koncertom popularnih Mejaša službeno otvoren ovogodišnji Summer Cock Festival


Subota, 31. srpnja 2021.

Početak već tradicionalnog ljeta u Đurđevcu prepunog glazbenih, kulturnih, edukativnih i sportskih sadržaja obilježio je koncert popularnih tamburaša u starkama, održan na pozornici na središnjem gradskom trgu.

Ovi svestrani glazbenici već 15 godina zabavljaju svoju publiku, a tako je bilo i u Đurđevcu, gdje je publika uglas sa simpatičnim bendom pjevala najpopularnije hitove.

Turistička zajednica grada Đurđevca i ove je godine organizator manifestacije koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza. Nakon Mejaša, festival se nastavlja stand up-om Tina Sedlara danas u 20:30 sati na novoj ljetnoj pozornici ispred Doma kulture Đurđevac.

Ove godine po drugi je puta organiziran i Kvartovski malonogometni turnir u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe, a koje s prvim utakmicama kreću već u sutra s početkom u 19:00 sati na stadionu ŠRC-a Vlado Leščan-Duspe.

Turistička zajednica je svake nedjelje organizirala i popularne napuhance za djecu te kino projekcije u Domu kulture - sutra je u 10:30 sati na rasporedu avanturistički, obiteljski animirani film Luka, a u 20:00 sati pogledajte akcijski igrani film Black Widow.