Košarkaši Mladosti četvrti na Državnoj završnici Kinder+Sport turnira u uličnoj košarci


Četvrtak, 16. kolovoza 2018.

Od 9. do 11. kolovoza u Splitu je održana Državna završnica Kinder+Sport turnira u uličnoj košarci.

Dječaci KK Mladost iz Đurđevca rođeni 2005. godine i mlađi osvojili su četvrto mjesto na spomenutoj završnici. U polufinalnoj utakmici izgubili su od košarkaša iz Osijeka koji su osvojili prvo mjesto. U borbi za treće mjesto, u vrlo neizvjesnoj utakmici, izgubili su od košarkaša iz Slavonskog Broda.

U kategoriji dječaka rođenih 2003. godine i mlađi košarkaši Mladosti izgubili su četvrtfinalnu utakmicu od košarkaša iz Križevaca.

Za mlađu kategoriju nastupili su: Petar Rogoz, Antun Marić, Andrija Hrženjak i Vedran Stanešić. Voditelj ekipe: Silvio Rogoz.

Za stariju kategoriju nastupili su: Karlo Zovko, Luka Tomrlin, Niko Josipović i Petar Sočec (Virje). Voditeljica ekipe: Elizabeta Trepotec Marić.

Na Državnoj završnici nastupile su i košarkašice rođene 2003. godine i mlađe iz Molvi te osvojile četvrto mjesto. Nastupile su: Maja Huđek, Regina Halaček, Sandra Balogović i Marija Halusek. Voditeljica ekipe: Marija Huđek

Važnije od rezultata bilo je druženje, zabava, prijateljstvo i kupanje na Bačvicama. Košarkaši su se prepuni dojmova, umorni i sretni vratili kućama.