Košarkaši Mladosti gostovali u Križevcima


Srijeda, 16. siječnja 2019.

Odigrano je 10. kolo košarkaške Međužupanijske lige pretkadeta (M15) u kojem su se sastali križevački Radnik i đurđevačka Mladost. Košarkaši Mladosti doživjeli su svoj prvi poraz ove sezone rezultatom 50:45.

Đurđevčani su odlično otvorili ovu utakmicu i prva četvrtina završila je rezultatom 10:15. Početkom druge četvrtine prednost Mladosti se još povećala. Sve je ukazivalo na to da će ovo biti još jedna utakmica u kojoj će Đurđevčani upisati pobjedu. Međutim u drugoj četvrtini ozlijedio se igrač Mladosti Domagoj Husnjak.  Đurđevčani su prije tri kola već ostali bez jednog igrača iz prve petorke (Petra Rogoza), pa je ova ozljeda ozbiljno narušila igru košarkaša Mladosti. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 33:28. Šokirani Đurđevčani pomalo su se vraćali u igru, ali do rezultatskog preokreta ipak nisu uspjeli doći.

Za KK Mladost nastupili su: Luka Carek, Filip Koprolčec, Luka Tomrlin, Giancarlo Šimunic, Andrija Hrženjak, Antun Marić, Domagoj Husnjak, Niko Josipović, Patrik Fišer i Vedran Stanešić. Treneri: Matej Baltić i Jura Tomrlin.