Košarkaši Mladosti (M15) nižu pobjede


Subota, 8. prosinca 2018.

U vrlo napetoj utakmici 6. kola Međužupanijske lige M15 košarkaši đurđevačke Mladosti, u produžecima, su pobijedili ekipu Bjelovara rezultatom 64:57. Pobjeda je još veća uzme li se u obzir da su ovu utakmicu Đurđevčani odigrali bez dva ozlijeđena igrača iz prve petorke.

Košarkaši Mladosti dobro su otvorili utakmicu i prvu četvrtinu dobili rezultatom 11:5. Druga četvrtina pripala je gostima iz Bjelovara te je rezultat poluvremena bio 19:21 za Bjelovar. U nastavku utakmice igralo se koš za koš, vodstvo se izmjenjivalo i niti jedna ekipa nije ostvarila veću prednost. Šest minuta prije kraja utakmice košarkaši Mladosti gubili su 7 poena razlike, ali nisu odustajali. Velikom borbenošću dostigli su rezultat te je četvrta četvrtina završila rezultatom 52:52. U produžecima Đurđevčani su pokazali da imaju više snage i srčanosti te su zasluženo pobijedili. Ovom pobjedom košarkaši Mladosti zadržali su prvo mjesto na tablici.

Pod vodstvom trenera Mateja Baltića i Ivana Đurocija, za KK Mladost nastupili su: Luka Carek, Luka Tomrlin, Luka Lovrenčević, Giancarlo Šimunic, Andrija Hrženjak, Antun Marić, Domagoj Husnjak, Niko Josipović, Patrik Fišer i Vedran Stanešić.